Qui som

Ulisses som un equip amb dilatada experiència en les activitats lúdico esportives, educatives i formatives tan per infants com per adults, de totes les edats i condicions.

Estem especialment sensibilitzats amb els col·lectius més desfavorits o invisibilitats i especialitzats en Educació Emocional i Habilitats Socials, Educació Ambiental, Ludificació o Gamificació per Empreses i Entitats i Teràpies Naturals.

Apostem per un canvi social propulsat per tots i cadascun de nosaltres. Ens uneix una profunda amistat i un objectiu comú: fer de la nostra passió una feina digne, i de la nostra feina, una aposta pel canvi social que tan anhelem!


Marta Darnés

Sergi Cunillé

Nuri Frigola

La Marta, actriu i terapeuta, facilitadora i formadora de cursos de creixement personal i  d’Educació Emocional,  Tècnic Superior en Integració Social i Educadora Social i mare de dues criatures fantàstiques. Casi 20 anys d’experiència amb joves i infants, que aviat és dit!

També ofereix teràpia  i és facilitadora de Constel.lacions Familiars i Sistèmiques i de Pedagogia Sistèmica.

Apassionada de la Vida, la seva energia mai s’acaba i sempre té una mà estesa per ajudar a qui ho necessita.

En Sergi és Animador Sociocultural i monitor d’Aventura, format també en Educació Emocional i Mètode Ulisses.

Aporta serenor, pau i confiança  i una llarga experiència amb infants i joves de tot tipus i condicions.

Adorem el seu sentit de l’humor i  l’infant que duu a dins, sempre amb ganes de jugar, que, esperem, no perdi mai!

La Nuri, professional d’activitats dirigides, entrenadora de Kangoo Jumps, PUMP, GAC, BODY COMBAT….apassionada dels infants i especialitzada en esports, lleure i activitats d’aventura.

Formada, també, en Educació Emocional i Mètode Ulisses ens encomana la seva rialla i entrega total a les persones. D’un Gran Cor, dels que voldríem per a tota la societat!