Coneix-me

Marta Darnés Martín

Experiència des de 1998 sense aturada amb infància, infància en risc, adolescència , lleure, educació emocional, i  terapeuta (Teràpia Sistèmica i Transgeneracional) des de 2004). Acostumada al tracte amb famílies i col·lectius vulnerables (el que més m’omple i m’agrada). També diversitat funcional. Honrada i compromesa amb el camp social. Col·laboradora en l’Ofici d’Educar (Catalunya Ràdio), formacions per docents, elaboració d’activitats i material didàctic i pedagògic propis.

EXPERIÈNCIA:

ACTUALMENT:

2021: Direcció del projecte d’Oci i Temps Lliure per persones amb diversitat funcional de l’Associació Integra.

2015 fins actualitat: Projecte propi d’educació emocional i HHSS per escoles, AMPA’s, AFA’S, IES i col·lectius en risc d’exclusió social, contacte escoles i entitats, creació material educatiu, coordinació equip tècnic. www.projecteulisses.cat

Terapeuta teràpia Sistèmica i Transgeneracional des de fa més de 12 anys.

2009 fins actualitat: terapeuta i acompanyament per infants, adolescents i llurs famílies en gestió emocional i de conflictes i dificultats (Angoixa, ansietat, aïllament social, tristesa, apatia, insomni, ràbia, pors i inseguretats, dols, manca d'autoestima, problemes o dificultats familiars...). Avaluació i treball conjunt amb les famílies i també amb altres professionals sempre que es considera oportú i necessari (CSMIJ, psicòlegs, Serveis Socials...).

Col·laboradora a l’Ofici d’educar (Catalunya Ràdio)

 

VIDA LABORAL,  RESUM:

 

2017-2020: Educadora Social a l’IES Pere Alsius de Banyoles

2016- Integradora Social al centre de Primera Acollida i Atenció Integral de MENAS a la Garrotxa.

2012-14: Acompanyament domiliciari  a malalts crònics terminals i llurs famílies (gestió del dol, treball i acompanyament emocional).


2006 fins a l'actualitat: Docent i terapeuta en Ed. Emocional i Pedagogia Sistèmica (AMPAS,IES..) . Treball en HHSS amb eines del Teatre social i de l’Oprimit (IES, AMPAs, escoles..). Terapeuta en gestió emocional i Habilitats Socials (infants, joves i adults). 
També Teràpia Sistèmica, Constel·lacions familiars i organitzacionals.

 

Reforç escolar primària i ESO, gerent i educadora de l’acadèmia de Besalú 

Entrenadora de bàsquet i monitora de menjador

Direcció casa de colònies Mas l'Aldric

Acompanyant hospitalari a infants sense família per la Fundació Juventench.

Educadora pis acollida c/Figuerola, Girona

Actriu i direcció escènica 

FORMACIÓ ACADÈMICA:

Tècnic Superior en Integració Social

Estudiant de 3r curs del Grau d’Educació Social (UOC)

Mediació ((ASEMED), curs de Pràctica de la psicologia cognitiva (Rafael Santandreu), Formadora de formadors, Lideratge i gestió d’Equips, (UdG), Arts escèniques i educació social (El Galliner), Teatre (Col·legi del Teatre, Barcelona), Educació Emocional, Mètode Sikkhona Edu, Prevenció Abús Sexual Infantil (Fundació Vicky Bernadet), monitora i directora de Lleure per la Generalitat de Catalunya,

Teràpia Sistèmica i Familiar, Pedagogia Sistèmica.